Den snille kvinnen mater løshunden – hver dag kommer gatehunden med en gave tilbake.


Som barn blir vi fortalt at det er høflig å takke de som forer oss eller gir oss en gave. Det viser seg at det er ikke bare mennesker som kan dette. En høflig og bortkommen valp i Thailand kommer med mange små gaver for å vise kvinnen som mater han hvor mye han setter pris på henne.

Foto: FB/Orawan Kaewla-iat

I mange år har Orawan Kaewla-iat matet løshunder som henger nær hjemmet hennes. Hun setter ut skåler med ris til alle de sultne hundene. En dag, kom en hund som heter Tua Plu og hans mor til huset hennes. Til Orawans overraskelse, før Tua Plu begynte å spise, sørget han alltid for å gi henne en gave.

– Når han er sulten, vil han alltid tilby noe i retur for å bli matet, skriver Orawan i et Facebook-innlegg.


– Hver dag han dukker opp, har han en gjenstand i munnen – som regel et blad og noen ganger et stykke papir.

Orawan delte en video av Tua Plus gjennomtenkte gest på Facebook. I videoen bærer Tua Plu et blad ned noen trapper og plasserer det foran sin bolle med ris. Når han er sikker på at Orawan har sett gaven, hiver han i seg maten.

Foto: FB/Orawan Kaewla-iat

Videoen av Tua Plu med sine søte gaver gikk raskt viralt i Thailand og så i utlandet. Orawan er bare begeistret for at Tua Plu og gavene hans får oppmerksomhet.

Foto: FB/Orawan Kaewla-iat

Tua Plu viser hvor gjennomtenkte hunder kan være og hvor takknemlig de blir ovenfor mennesker som hjelper dem. Se Tua Plu gi Orawan gavene sine i videoen nedenfor.

DEL gjerne den søte historien om Tua med dine venner og familie på Facebook!Posted by อรวรรณ แก้วละเอียด on Saturday, March 18, 2017


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->