Kvinnen føder tre mørkhudede barn – sannheten rører hele Internettet til tårer!


Aron og Rachel Halbert har kjent fordommene på kroppen, selv om de fortjener all respekt for sin modige beslutning. Uansett etnisitet, virker det som mange har meninger om hvordan en familie skal se ut.

Paret valgte å adoptere tre afro-amerikanske barn, siden Rachel hadde vanskelig for å bli gravid. De var fast bestemt på å tilby et hjem til barn som ellers ikke ville hatt det.

De lot ikke noe så overfladisk som hudfarge stå i veien, men beslutningen ville få sterke reaksjoner.

– Vi visste at spesielt i de amerikanske sørstatene, ville et hvitt par med mørkhudede barn skape en reaksjoner. Det vil alltid være en eldre hvit kvinne på matbutikken ser på oss med avsky, eller en afro-amerikansk mor å ser på oss og bare rister på hodet, sier Aaron til Washington Post.


Senere hørte paret fosteradopsjoner. Det var da de bestemte seg for å få flere barn.

Kort tid etter fikk Rachel satt inn to afroamerikanske embryo som hadde vært fryst i over 15 år. Grunnen til den kontroversielle beslutningen var at deres to adopterte barn skulle få like søsken.

– Barna forsto våre tanker om hvordan våre barn ville matche og de var svært forståelsesfulle i forhold til beslutningen om å velge afro-amerikanske embryoer, skrev Aaron.

Seks uker seneredro de til legen for å se hvordan det gikk med sine små fostere.

Lite ante de om at et av fosterne hadde delt seg i to.

– Vi begynte å beskrive alt for legen vår. Han spurte oss om vi var sikre på at vi hadde implantert to embryo. Ja, det er klart at vi er sikre – To fostre. Så viste det seg at en av disse hadde blitt delt i to i Rachels livmor, sa Aaron.Rachel var altså gravid, ikke med med tvillinger – men med trillinger!

Etter fødselen kunne Aaron og Rachel kalle seg stolt mor og far av hele fem små barn.

– Det varmer i hjertet å se alle våre venner og familie uttrykke overveldende støtte og på en uvanlig måte. I våre sinn er det som å leve i en drøm. En drøm som kanskje ikke ser ut som den gjennomsnittlige familien, men vi er takknemlige, spesielt i lys av USAs historie, sier Aaron.

– Jeg følte glede under svangerskapet da jeg så på barna mine, med sin mørkebrune hud og krøllete hår. Hver kveld, sier de to største god natt til de tre nye jentene, sier Rachel.

Foto: Facebook/Aaron Half
Arons beskriver familien på en tankevekkende måte.

– Jeg kan huske en venn som gikk gjennom en adopsjonsprosessen og fortalte meg at han alltid hadde hatt lyst på en familie med litt variasjon. Når jeg nå ser på min, ser jeg at jeg tar det et skritt videre.

SE videoen om den fargerike familien og DEL saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->