Bruk plastbokser på måter du aldri hadde tenkt på – her er 8 fantastiske ideer!


Plastkasser er godt kjent for sin lagringskapasitet og allsidige formål. De kan også være nyttig på mange andre områder.

Gjør deg klar for å få kreativiteten igang! Det er mange innovative muligheter med plastbokser som hjelper deg å organisere livet ditt, samt spare et par kroner.

Vi har funnet de åtte morsomste måtene å gjenbruke oppbevaringsbokser!

Se tipsene nedenfor.


Fancy leketøyskasse
Lag en fancy leketøyboks i stuen din! Plastbokser kan gjøre flyttingen lett, men passer ikke som dekor i huset. Dens vanlige utseende og bleke farger vil virke malplassert i et pent innredet hjem. Det krever ikke mye å kle opp en plastboks for å matche stilen på huset ditt.

Dekorerte skuffer
Ta noen dekorative silkepapir, servietter, lim, saks og en time av din tid til å forvandle dine plast skuffer til noe som er IKEA verdig!

Kattesand bokser
Kattetoaletter koster noen kroner som ikke synes verdt det, gitt at dine kroner går til katten din sin toalettvirksomhet. Bruk oppbevaringsbokser. Bruk tapetkniv, teip, teppe og du er klar til å sende katten på do.

Smykkeboks
For smykkelskere er dette løsningen! Halskjeder og armbånd kommer ofte inn i en stor floke på bare en dag. Det er nesten umulig å gre klyngen av kjedene når det gjelder. Dette vil hjelpe deg å organisere og holde smykkene flokefrie. Bor noen hull på siden og sett metall kroker.Organisering av julepynten
Dette er genialtfor å holde pynten fri for sprekker og riper. Det krever en plastikkbeholder med to stenger som er boret i på langs. Derfra henger du pynten for sikker oppbevaring til neste års ferie.

Penere med fontene
Lag en en fancy zen-vannfontene. Dette er et perfekt bakgårdsprosjekt for hageelskere. Det er rimelig, og estetisk tiltalende.

Garboks
For alle strikkere og håndarbeidelskere. Alt som trengs er noen små hull i lokket på plastboksen og du har en ny garnboks, med fargekoder og organisert til den stilen du ønsker.

Hamsterhus
Din hamster kan leve i luksuriøs livsstil i en tre etasjers plastboks. Høres ut som en drøm for pelsdotten.

Pinterest
DEL denne saken på Facebook hvis du likte disse uvanlige tipsene!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->