8-åringen døde i en ulykke. Legene klarer å gjenopplive han, og da forteller han noe utrolig til moren.


I 1997 opplevde Julie Kemp og familien hennes alles mareritt. De var på vei hjem fra kirken, da en ambulanse kom kjørende i full fart og krasjet inn i bilen deres.

I bilen satt Julie og mannen hennes, og deres åtte år gamle sønn Landon. Landons far døde momentant, og Landon var også teknisk sett død – men helsepersonlell klarte å gjenopplive han på vei til sykehuset.

Vel fremme på sykehuset ble han hastet til operasjonssalen, og legene mistet ham atter en gang. Legene klarte å få liv i åtteåringen, men han ble lagt i koma. Moren fikk den tunge beskjeden om at Landon ikke kom til å klare seg, men etter to uker våknet gutten på mirakuløst vis.

Han hadde ingen skader på hjernen, noe som overrasket legene. Men det som overrasket enda mer, er alt Landon hadde å fortelle.


Landon fortalte moren at han hadde sett faren i himmelen, og på uforklarlig vis fortalte han moren om to barn hun tidligere hadde spontanabortert, flere år før Landon ble født. Julie og mannen hadde aldri fortalt gutten om dem. Hvordan er dette mulig?

Noen mener kanskje det bare er oppspinn – men du kan også velge å la denne guttens erfaring gi deg trygghet og håp om at det finnes noe mer!

Se videoen her, og DEL gjerne budskapet med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->