Jenta spør faren om hun kan leke fem minutter til. Svaret hun får, er noe alle foreldre kan lære noe av!


Alle som har barn, vet hvor fort tiden og oppveksten deres går. De skal hentes, kjøres, man må handle, vaske klær og plutselig går noe i stykker. Timene går, og det er vanskelig å fokusere på de viktige tingene.

Denne historien dukket opp for en stund siden, og selv om vi ikke har funnet personen bak, så er budskapet noe alle foreldre nok kan lære noe av. Forhåpentligvis gir den deg et nytt perspektiv på hva som er viktig i livet!

Pixabay

«En kvinne slo seg ned ved siden av en mann på en parkbenk på en lekeplass. «Det er sønnen min der borte», sa hun, og pekte mot en liten gutt som sklei ned en sklie.


«Det er en fin gutt», sa mannen. «Datteren min er hun på sykkelen der borte, i den blå vesten.»

Rett etterpå så mannen på klokka, og ropte til jenta si; «Hva tenker du Melissa, begynner det ikke å bli på tide å dra hjem snart?»

Datteren svarte, «Bare fem minutter til, pappa. Vær så snill? Bare fem minutter.»

Mannen nikket, og Melissa fortsatte å leke. Minuttene gikk, og pappaen ropte igjen; «Skal vi gå hjem, Melissa?»

Igjen spurte hun faren; «Fem minutter til, pappa. Bare fem minutter.» Mannen lo og svarte, «Ok».

«Oi, du er en tålmodig mann!», sa kvinnen som satt ved siden av ham på benken.

Mannen lo før han ble alvorlig og sa; «Hennes eldre bror, Tommy, døde av en fyllekjører i fjor, da han var ute og syklet, ikke langt herfra. Jeg tilbragte alt for lite tid med Tommy, men nå skulle jeg gitt hva som helst for å få fem minutter til med ham.

Jeg har lovet meg selv å ikke gjøre samme feil med Melissa. Hun tror hun får fem minutter til for å leke. Sannheten er at det er jeg som får fem minutter ekstra for å se henne leke.»Livet handler om de små øyeblikkene – og å prioritere de rette tingene. Gi de du er glad i noen ekstra minutter av tiden din i dag!

DEL gjerne videre med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->