Ingen kunne se den skadde kvinnen i grøfta – så dukker den fremmede hunden opp og gjør det uventede.


Man sier ofte at hunder er menneskets beste venn – noe denne historien er et sterkt bevis på.

Shannon Loria fra USA er 36 år gammel. Hun hadde kranglet med samboeren sin, og tatt seg en kjøretur da uhellet skjedde: i en krapp sving kjørte hun ut, og havnet i grøfta.

Shannon ble kastet ut av frontruta, og fikk store skader. Hun blødde, og trodde hun skulle dø.

– Jeg hadde sår overalt, og jeg mistet mye blod. Det føltes ut som tiden stod stille, da dette var på en avsidsliggende plass. Ingen bilder kjørte forbi, ingen mennesker kom forbi, men plutselig dukket det opp en stor hund fra intet, sier Shannon til Heroes Among Us.


Shannon ble først redd da hun så hunden, men han begynte raskt å slikke henne i ansiktet. Hunden skjønner at noe er galt, og etter å ha slikket henne begynner han å dra i henne. Hunden kjempet tungt og lenge, og klarte å dra henne opp flere meter, slik at de som passerte på veien kunne se henne.

Selv er 36-åringen evig takknemlig; «Den hunden gjorde alt. Jeg tror ærlig talt at jeg ikke hadde vært her i dag, om det ikke var for han.»

Shannon ble tatt med til sykehuset da hun ble funnet, og kom seg raskt. Hunden har blitt adoptert av en som trener opp redningshunder, og skal nå bli sertifisert.

Se videoen her – og DEL den gjerne med venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->