Hun var kvalm under ektemannens begravelse. Det hun fant ut, sjokkerte henne!


Å møte kjærligheten i sitt liv, er noe de fleste ønsker å oppleve i løpet av livet. Cortney Hill møtte sin store kjærlighet Brian i 2011, under en snøstorm.

Det var kjærlighet ved første blikk, og det tok ikke lang tid før de to giftet seg. De var sjelevenner, og kunne ikke ha vært mer fornøyd med livet.

Noen år senere, stiftet paret familie. De fikk en jente som de gav navnet Reagan. Å ha en jente gav dem så mye at de raskt prøvde å få et barn til.

Kilde


Men før de kom så langt, skjedde det noe grusomt. 2. februar 2016 døde Brian i en bilulykke. Courtneys liv ble med ett snudd opp ned. Ikke bare hadde hun mistet ektemannen og sjelevennen sin, men datteren hadde mistet sin far.

Under begravelsen til Brian, merket Courtney at hun ikke var helt i form. Hun følte seg kvalm, og etter en gravidetetstest fant hun ut at hun var gravid! I det hun sa adjø til sin ektemann, kunne hun ønske velkommen til et nytt liv i magen.

Noen uker inn i gravidteten merket Courtney at hun var mye slappere og dårligere enn da de ventet sitt første barn. Hun var redd noe var galt, og dro til sykehuset. Courtney fryktet det verste – skulle hun miste barnet hun ventet?

Men den dårlige ble raskt snudd på hodet – en ultralydundersøkelse viste nemlig at Courtney ikke bare ventet ett barn – men tre! Hun var gravid med trillinger!

Courtney var i eksatse over å fortelle venner og familie at Brian nå kom til å leve videre gjennom hele fire barn.

KildeDel gjerne historien med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->