Hun ser en døende hjemløs mann sitte og klemme hunden – da avslører han sitt siste ønske.


En kald morgen i California i USA så Jenine Shazer en uteligger sitte sammenkrøllet med en hund i fanget. Hun skjønte at de begge trengte hjelp. Hun tok derfor med seg litt mat og et teppe, og gikk bort til de to.

Mannen ble naturligvis veldig glad for gavene. Han fortalte at han var 60 år gammel og het Clifford. Han hadde gjennomgått en hjerteoperasjon i 2006, og ble i ettertid arbeidsløs. Nå hadde han fått den knusende beskjeden at han hadde kreft, og at han hadde bare noen uker igjen å leve.

Clifford ba Jenine om å hjelpe ham med å oppfylle hans siste ønske – å finne en eier til hunden Baby, før han gikk bort selv.


Historien til Cliff traff henne midt i hjertet. Hun opprettet en innsamlingsaksjon for mannen, slik at de to skulle få seg tak over hodet og et sted å varme seg. Samtidig begynte hun jobben med å finne noen nye eiere til Baby.

Cliff og Baby flyttet inn på et motell.

Baby og Cliff hadde et unikt bånd seg i mellom. Cliff hadde nemlig selv adoptert Baby fra en mann som hadde slått hunden med en lommelykt.

Til slutt klarte Jenine å oppfylle Cliffs siste ønske – hun fant en familie til Baby. En familie på tre tok i mot hunden med åpne armer, og hun stortrives så langt.

GofundmeFamilien har også flere hunder fra før, som Baby kommer godt overens med. Det var akkurat som Cliff ønsket.

Dessverre er ikke Cliff med oss lenger i dag – men hans siste ønske gikk i oppfyllelse takket være en tilfeldig forbipasserende med et stort hjerte.

Del gjerne denne rørende historien videre.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->