Den dødssyke mannen har få timer igjen å leve. Da vennen hans ser ham, løper han ut for å ordne en siste overraskelse.


John Stanley fra South Bend i Indiania (USA) hadde kreft. Han kjempet lenge mot kreften i lungene og hjernen, men legene hadde gjort alt de kunne, og klarte ikke å gjøre ham frisk.

Han ble sendt hjem fra sykehuset for å få tilbringe sine siste dager sammen med familien i hjemmet sitt. Han kunne ikke lenger snakke, og måtte være koblet til en oksygenslange for å puste.

Hele livet hadde Jon vært en ivrig motorsykkelfan. Da David Thompson, en venn av Jon, hadde fått med seg at Jon hadde blitt sendt hjem, dro han med en gang på besøk. Selv om Jon ikke kunne snakke, forstod David hva Jons siste ønske var før han gikk bort.


«Hold ut litt til – jeg vet hva du ønsker deg», sa David, og løp ut av døren.

Han dro hjem og lagde et innlegg han delte på sosiale medier, som han blant annet spredde via den lokale MC-klubben. I løpet av kort tid hadde mer enn 200 mennesker fått med seg innlegget til David, og sagt de ville være med på å si farvel slik Jon selv ønsket det; blant masse motorsykler.

Mer enn 200 mennesker og 100 motorsykler kjørte sammen til Jon sitt hus.

Jon hørte lyden av syklene utenfor huset – lyden han alltid hadde forbundet med den største lykke – og klarte å løfte armen.

Familien forstod hva han ville – kona hans spurte noen syklister om de kunne hjelpe Jon ut. De fikk båret han ut, og satt han som passasjer på en sykkel, mens kona klatret i førersetet og startet motoren.

«Man kunne se hvordan han nøt sin siste gang på sykkelen», sier en av motorsyklistene. «Det føltes bra. Vi gråt fordi vi følte at vi gav mannen fred.»Bare timer senere, sovnet Jon fredelig inn i armene på sin kone.

Se hele historien her – og DEL gjerne med dine venner på Facebook:


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->