Den autistiske gutten var livredd for å klippe håret. Det frisøren gjorde da gjorde foreldrene overlykkelige!


Å ha med barn til frisøren, kan være en tålmodighetsprøve. For foreldrene til Mason er det enda værre – gutten deres har autisme, og er livredd for å gå til frisøren. Men takket være en dedikert frisør, har gutten sakte men sikkert begynt å like å klippe håret.

En frisør, ved navn James Williams, har nemlig pønsket ut hvordan han skal få klippet gutten uten at han blir redd. Og til slutt, lykkes han endelig.

Problemet til Mason er at han ikke liker at noen kommer nær ørene hans. Han pleier da å løpe avgårde. Men så fort James lot gutten ligge på gulvet og leke med mobiltelefonen eller andre ting, gikk alt så mye bedre. Endelig kunne Mason få seg en klipp uten problemer!


«Vi lå begge på gulvet i stillhet, og han lot meg klippe så mye jeg ville. Endelig lykkes jeg med noe i yrket jeg elsker, gjennom å gjøre Masons foreldre glade og samtidig bygge tillit hos Mason».

Etter en vellykket frisørtime spurte James gutten om han kunne få en «high-five» – men Mason var så blid, at han heller gav den tålmodige frisøren en god klem.

Denne kreative og tålmodige frisøren med det store hjertet fortjener litt oppmerksomhet – DEL gjerne denne gladsaken videre på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->