En dramatisk natt i Lørenskog endte med at en mann ble sendt til sykehus med moderate brannskader etter at en enebolig sto i full fyr natt til tirsdag. Fem personer står nå uten tak over hodet, melder NTB.

Brannvesenet rykket ut til brannen i en enebolig i Kringsjåveien klokken tre på natten. Da de ankom stedet, var boligen allerede overtent. Politiet i Øst opplyste om situasjonen på X (tidligere kjent som Twitter).

Eneboligen rommet ifølge nyhetstjenesten NTB to separate boenheter, og fem personer var registrert bosatt der. Alle disse er nå husløse på grunn av brannen.

Naboene skal også ha opplevd en skremmende natt, da to nabohus ble evakuert. Syv personer som ble evakuert fra nabohusene kunne heldigvis flytte tilbake før klokken fem på morgenen, ifølge politiet.

Det meldes om at røykdykkere ble sendt inn i det brennende huset for å sikre at ingen var fanget inne. En mann ble funnet med brannskader og mottok umiddelbar behandling på stedet før han ble kjørt til sykehus for videre undersøkelser. Politiet har bekreftet at skadene hans er moderate.