I denne videoen får vi møte pensjonisten Normer Adams, som har reddet over 700 katter ned fra trær.

– Jeg har hatt katter hele livet mitt, og det tror jeg er grunnen til at jeg kan forstå katter så godt. Jeg kan lese hva de ønsker å si til meg, sier Normer mens han kommuniserer med en katt i treet på videoen.

-Jeg har reddet 783 katter, sier pensjonisten stolt.

Han forteller at det eksakte nummeret katter han har reddet skal være 783 stykker. Den mest gripende delen av redningsoppdragene er når han gir tilbake kattene til eierne, og han kan se den store gleden og lettelsen i ansiktene deres.

Kattenes redningsmann nekter å ta betaling for redningsoppdragene fordi han mener at kattene er en del av familiene deres.

– Jeg gjør det fordi jeg kan, er den enkle forklaringen Normer Adams gir på hvorfor han holder på med redningsaksjonene.

Den inspirerende videoen under viser mannen i aksjon mens han redder katter fra trær, og den er virkelig hjertevarmende å se.

Vær med å hylle pensjonistens innsats ved å DELE historien hans på Facebook!