I dag er det nok mange som er enige i meg når jeg sier at folk har mindre respekt for de eldre enn før. Tenåringen er mer opptatt av telefonene sine enn å prate med familiemedlemmer, og unge voksne er for opptatte med sine egne liv til å hjelpe de eldre.

Heldigvis finnes det også mange som tar mulighetene på strak arm når de byr seg. Chris Carter er en av disse.

Facebook / Tara Carter

Han og familien var på biltur, da han så en eldre mann slite med å klippe plenen. I stedet for å kjøre videre, stoppet Chris bilen, og gjorde noe som nå har varmet hjerter verden over.

Tara tok et bilde av det hele, og delte historien på Love What Matters sin Facebookside;

«Dette er en av de mange grunnene til at jeg elsker ektemannen min. Da vi kjørte hjem med barna våre, stoppet Chris bilen og ba meg kjøre hjem, og komme og hente han senere. Jeg visste ikke hva han skulle, men sa Ok.»

Facebook / Love What Matters

Vi stoppet opp, og Chris tok gressklipperen fra den eldre mannen. Jeg håper barna mine lærer av sin snille far og blir som han!»

Chris sin innsats viser barna hvordan man skal respektere og hjelpe de eldre. Vi burde hatt flere folk i verden som ham!

Facebook / Tara Carter

Har du noen gang stoppet for å hjelpe noen som trenger det? Del din historie i kommentarfeltet vårt – det kan inspirere andre til å gjøre det samme!