Internett flommer over av hundevideoer som får hjertet til å smelte og latteren til å runge. Våre firbente venner har bevist gang på gang at de er ingenting annet enn helt utrolige!

Det hender ofte at jeg deler en video som får meg til å smile bredt med vennegjengen min. Selv om noen kanskje ruller med øynene, er det flust av folk som fortsatt deler min entusiasme og blir like henrykt.

I dag kom jeg over et (nedenfor) herlig videoklipp som har satt fyr på sosiale medier!

Videoen viser en hundeier som har forlatt to nykokte egg på kjøkkenbenken. Men når han returnerer, oppdager han at eggene har mystisk forsvunnet.

Mistenksomheten faller øyeblikkelig på familiens sjarmerende hund, da det er noe som ikke stemmer med hundens kinn. De ser nemlig større ut enn vanlig…

Konfrontasjonen som følger med eieren Stevie, er ren komediegull!

Dykk selv inn i dette hysteriske øyeblikket ved å trykke på spill-knappen under:

Man kan tydelig se skyldfølelsen i hundens øyne når den blir tatt på fersken, og til slutt klarer ikke den luringen å holde på eggene lenger, og de popper rett ut. Selv lo jeg så gråten kom sprutene av denne videoen.

Jeg antar at hundeieren måtte koke seg noen nye egg etter den episoden, men det virker som en liten pris å betale for denne hjertevarmende og lattervekkende opplevelsen på film!

Så hva venter du på? Del videoen og spre litt glede!