Det å tatovere seg er ikke noe nytt. Men da jeg så hvor og hva denne fyren tatoverte, fikk jeg nærmest hakeslepp – hvertfall da jeg så resultatet!

Det å tatovere hodebunnen er kanskje ikke noe nytt. De siste årene har tatoveringer blitt mer og mer normalisert, og det har blitt slik at man nesten ikke løfter et øyenbryn selv om noen er tatovert i ansiktet.

Men tatoveringer som dette, har jeg aldri sett før. Denne mannen går inn til en klinikk og får tatovert masse små prikker i hodebunnen. Og grunnen? Han lager en tatovert «buzz cut» for å dekke til hårtapet sitt!

Dette høres kanskje sprøtt ut, men når man ser resultatet, skjønner man at dette kanskje kan være en løsning for flere som har begynt å bli tynne i håret og liker buzz cut sveisen. De små prikkene blir laget med en tatoveringsnål som er mye mindre enn en vanlig nål, for å kunne lage små nok prikker. Hver lille prikk skal ligne på et hårstrå som er barbert. Ganske utrolig, ikke sant?

Kanskje dette kan være løsningen for å slippe å gjennomføre en hårtransplantasjon? Denne prosedyren er tross alt mye mindre smertefull, koster mindre og resultatet ser naturtro ut. Men, det blir spennende å se hvordan slike hodebunnstatoveringer blir seende ut om 10-15 år. Ser det fortsatt ut som små hårstrå, eller har alt glidd ut i hverandre?

Sjekk ut videoen her:

Har du vurdert å gjennomføre en hårtransplantasjon selv? Legg igjen en kommentar under!