Det finnes et ordtak som lyder «Av barn og fulle folk får man høre sannheten». Det kan Sherrie Kimber skrive under på.

Hun delte nylig et Facebookinnlegg hvor hun forteller hva sønnen Carston gjorde da de to kom til kassen, etter å ha bært bindene hennes gjennom hele butikken. Og det tok ikke lang tid før hele butikken knakk sammen i latter.

Her er Sherrie sitt innlegg:

«Jeg blir ofte spurt om jeg noen gang blir flau, for sammenliknet med andre mennesker, gjør jeg nok ikke det så ofte. Men i dag kan jeg bekrefte at jeg definitivt ble flau.

Jeg måtte en kjapp tur på butikken, og tok med meg sønnen min. Jeg gikk innom hyllen med intimvarer for kvinner, og tok med meg en pakke Always. Carson (sønnen min) insisterte på å bære den. Vi gikk videre til kassen, og jeg la alle varene jeg hadde i kurven på båndet.

Så snudde jeg meg til Carston og sa; «Legg pakken opp her». Han snudde seg mot mannen som stod bak oss i køen og sa høyt; «Dette er MAMMAS BLEIER!», før han stolt la dem på båndet.

Mens mannen prøvde å holde igjen latteren (i likhet med de fleste andre rundt oss), snudde Carston seg mot meg og sa; «Mamma, ikke tiss i dem – tiss heller i do!».

Da mistet alle rundt oss det og begynte å skrattle… Ikke la det uskyldige ansiktet lure deg.»

Barn er herlige, morsomme – og noen ganger litt for ivrige med å dele alt med alle. Men det er kanskje derfor vi liker dem så godt? DEL gjerne historien med dine venner på Facebook om du fikk deg en latter!