Han ankom byen sent på kvelden, utslitt etter en lang reise, og oppdaget til sin forferdelse at alle hotellene var fulle. Fortvilet gikk han inn på det siste hotellet i håp om å finne et ledig rom. «Vær så snill, jeg trenger virkelig et sted å sove,» tryglet han til resepsjonisten. «Finn meg en seng, uansett hva!»

Resepsjonisten sukket og ristet på hodet. «Vi har faktisk ett rom igjen, men det er ikke uten problemer. Det er et dobbeltrom som allerede er opptatt av en mann fra flyvåpenet. Han snorker så voldsomt at vi har fått klager fra alle rommene rundt.»

«Det gjør ingenting,» svarte mannen desperat. «Jeg tar det!»

Neste morgen kom mannen ned til frokost, strålende opplagt og full av energi. Resepsjonisten så på ham med stor forundring. «Hvordan gikk det?» spurte han. «Fikk du sove noe i det hele tatt?»

«Jeg har aldri sovet så godt!» svarte mannen med et bredt smil.

«For en overraskelse!» sa resepsjonisten. «Hva med han som snorket? Var det ikke plagsomt?»

«Å, det var enkelt å få ham til å slutte,» sa mannen nonchalant.

«Virkelig? Hvordan klarte du det?» spurte resepsjonisten nysgjerrig.

«Vel, da jeg kom inn i rommet, lå han allerede og snorket som en motorsag,» begynte mannen. «Så jeg gikk bort til ham, bøyde meg ned og ga ham et kyss på kinnet og sa, ‘God natt, kjære.’ Og vet du hva? Han satte seg opp på sengekanten og holdt øye med meg hele natten.»

Husk at det er obligatorisk å DELE om du synes denne var artig! 😄 Bli også med i vår gruppe om vitser og morsomme historier.