Det ble mer utmattende enn hesten taklet. Den kollapset av heteslag.

Organisasjoner innen dyrerettigheter truer med å gå til sak etter at det dukket opp bilder på nett av en hest som kollapser på gaten på Sicilia. Brudeparet hadde arrangert det slik at en hest skulle trekke dem i vogn etter bryllupet deres, ifølge the Mirror.

Den store flotte hvite hingsten falt i bakken rett utenfor en kirke i byen Borgetto på den italienske øyen Sicilia. Et bilde tatt fra nabohuset viser hvordan brudgommen prøver å hjelpe hesten opp igjen, etter dyret har mistet balansen rett ved den fint utsmykkede vognen.

Dyrerettighetsorganisasjoner har fått sinnene i kok på nettet over hendelsen som vises i videoen som ble lagt ut.

På videoen kan man også se hestevognens sjåfør prøve å få hesten til å bevege seg, mens flere gjester i bryllupet komme til for å hjelpe.

Det antas ifølge Mirror at hesten falt i bakken på grunn av utmattelse, i tillegg til turen i stekende sol oppover en bakke.

Vognens vekt, med sjåfør og brudepar var på 400 kilo. En talsperson for en italiensk dyrevernsbeskyttelse forteller at man allerede har skrevet til de lokale myndighetene for å få avklart hvordan hesten har det nå.

Se videoen her, og DEL denne saken med dine Facebook-venner om du synes det er feil at hester blir brukt på denne måten!