Anna Svensson har sett seg lut lei på biler som ikke tar hensyn til hester og tok derfor med seg et kamera for å dokumentere hvordan de holder på.

Hun var ute på ridetur sammen med to venner og red langs en landevei – men de fikk ingen trivelig ridetur. Flere biler som passerte tok lite eller intet hensyn, selv når Anna hadde på gul vest med «Trener en ung hest. REDD.» skrevet på.

– Det kom en bil som kjørte i 70 km/t, jeg gikk litt ut i veien slik at føreren skulle se vesten min. Jeg vinket og ga signal med hånden om at bilen måtte senke farten, men føreren brydde seg ikke, forteller Anna Svensson til Aftonbladet.

Bilen skjørte i full fart mot hestene, noe som gjorde hestene og rytterne livredde.

– Jeg ble livredd. Enten hadde føreren fått 400 kg inn gjennom bilruten, eller hadde jeg fått den vekten over meg. Jeg vet hva konsekvensene kan være, forteller hun til Aftonbladet.

Se videoen til Anna her – og DEL hennes sak på Facebook!