Plutselig vet alle fotballinteresserte hvem Ange Postecoglou er, men visste du at hans reise som manager begynte med å spille «Football Manager» på PC?

Ange Postecoglou har gått veien alle som spiller «Football Manager» drømmer om mens vi klikker oss gjennom det populære spillet – fra å være en helt vanlig spiller av spillet til å bli en skikkelig fotballmanager i virkeligheten. Tenk det, fra å sitte med landslaget og styre virtuelle kamper, til å stå på sidelinjen i UEFA Champions League!

Ange begynte å mikse og trikse med taktikker for på dataskjermen. Noe som inspirerte han til å gjøre drømmen til virkelighet.

«Goal» fikk en sjelden sjanse til å slå av en prat med Ange og ba ham ta oss med tilbake til starten, og her får vi høre hans historie:

I intervjuet forteller Ange om hvordan han gikk fra å være en Football Manager-nerd til å bli en ekte fotballmanager. Han deler historier om de første dagene, utfordringene han har møtt, og de kule øyeblikkene han har opplevd.

«Hver eneste erfaring, fra de første klikkene på PC’en til de intense kampene i Champions League, har formet meg,» sier han.

Ange sin historie er rett og slett rå! Den viser at det ikke alltid er så stor forskjell mellom spill og virkelighet. Hans vei til suksess viser at om du har lidenskapen, ståpåviljen og evnen til å tenke utenfor boksen, kan du gå fra å lede et lag i dataspill til å lede ekte lag mot store seire.

For alle oss fotballfans er Ange et bevis på at drømmer kan bli virkelighet. Hans reise er mer enn bare en suksesshistorie; den er en påminnelse om at veien til toppen krever mer enn bare flaks. Det handler om tålmodighet, nye ideer og troen på at du kan klare det.

DEL artikkelen på Facebook, så flere FM-spillere kan la seg inspirere!