Mennesker som plager dyr er ikke noe nytt, dessverre. Men dette har jeg aldri sett før, og det er vanskelig å ikke bli illsint innvending når man ser disse bildene. Mange liker å dresse opp kjæledyrene sine med for eksempel klær eller frisyrer – noe dyrene ikke plages av. Men dette, er toppen av dumhet.

En russiser ved navn Aleksandr er over gjennomsnittet glad i tatoveringer. Han bestemte seg derfor for å gi sin hårløse Sphynx katt, Demon, smertestillende, for å tatovere katten over store deler av kroppen. Motivene er typiske hos kriminelle i Russland.

Facebook

Dette er heller ikke første gang han gjør dette.

«Jeg håper det ikke gjør ham noe, dette er ikke første tatoveringen hans. Vanligvis kommer han seg raskt», sier Aleksandr selv.

Facebook

Kattens tatoveringer er blant annet et fengselstårn, kortspill og en sigarett – ting som kriminelle vanligvis tatoverer.

Facebook

Dyreelskere verden over raser i kommentarfelt, og folk fra hele verden har engasjert seg.

Facebook

Blant annet har en dyreverner ved navn Yelizaveta Skorynina kritisert Aleksandr. Ettersom huden på Sphynxser er mye tynnere enn vår egen, mener hun det er mye mer smertefult for en katt enn oss mennesker, og at dette er dyreplageri av verste sort.

Jeg håper alle engasjerer seg så folk skjønner at dette ikke er greit! DEL gjerne videre om du er enig!