Når man vil skaffe seg et kjæledyr, er den beste metoden å adoptere. Det finnes utallige hunder og katter på dyrehjem rundt omkring i landet. Men selv om mange dyr får seg nye hjem gjennom adopsjon, så er det en gruppe som ofte blir oversett: de eldre hundene.

Instagram / wolfgang2242

Etter at Steve Griegs hund gikk bort, følte han seg tom, og han ville ha en ny firbeint venn i livet. Denne gangen bestemte han seg for å adoptere en eldre hund, ettersom de ofte ble oversett – alle ville jo ha valper.

Instagram / wolfgang2242

Han bestemte seg for å adoptere en 12 år gammmel Chihuahua med fire dårlige knær. Men da han så hvor lykkelig hunden ble etter å ha fått et nytt hjem, begynte det å balle på seg for Steve. Etterhvert har han nå adoptert 10 hunder til, en eldre gris som heter Bikini, to ender, noen katter og noen høns.

Instagram / wolfgang2242

Hver dag står han opp klokken fem for å mate alle. Ettersom de har forskjellige behov, er det mange typer mat som må frem. I tillegg består dagene av lange turer, og i blant en tur til veterinæren.

Instagram / wolfgang2242
Instagram / wolfgang2242

«De er vise dyr», sier Grieg. «Du vet hva du vil i livet så fort du når en viss alder. Disse hundene vet hvem de er, og det er lett å utvikle et forhold til dem, når de vet hvem de er. Det er så fint å se at de føler seg elsket og ivaretatt. Det gjør dagene mine så mye bedre!»

Instagram / wolfgang2242

På sin Instagramkonto legger han ut bilder av den uvanlige familien, og det blir tatt godt i mot. Han har mer enn en halv million følgere!

Instagram / wolfgang2242

Slik ser det ut når alle skal ut på tur. Så herlig!

Instagram / wolfgang2242

DEL gjerne historien om Steve og familien med dine venner!