Den 10 år gamle hunden Che, har virkelig vist at hunder er menneskets beste venn, da han reddet eieren sin i en husbrann i Philadelphia, USA.

Klokken var rundt 3 om morgningen, da naboer våknet av et Che bjeffet. Da de kikket ut vinduet, så de at det kom røyk ut av huset til naboen. De ringte med ett brannvesenet, som kom raskt.

Da brannvesenet entret huset, så de at Che lå oppå eieren sin, for å beskytte henne mot flammene. Selv om eieren ble forbrent over omtrent halve kroppen, beskyttet Che eieren fra å bli forbrent over hele kroppen.

Che var selv bevisstløs av røyken. De gav ham oksygen og tok ham med til veterinæren, hvor han fikk nødvendig behandling.

RedPawRelief / Twitter
RedPawRelief / Twitter

På grunn av alderen samt mengden røyk han hadde pustet inn, var ikke veterinærene sikre på om Che kom til å klare seg. Men, ved hjelp av nok væske og antibiotika, kom han seg.

En av brannmennene som reddet Che, og eieren dro og besøkte ham neste dag. Che var allerede i bedre form og ville gå en liten tur.

RedPawRelief / Twitter
RedPawRelief / Twitter

Che ble sendt hjem fra sykehuset et par dager senere,og han blir nå tatt vare på av en av vennene til eieren, mens eieren kommer seg og finner et nytt sted å bo.

Se videoen her – og DEL gjerne med dine venner og du også syntes Che er en helt!