For et par uker siden forsvant en 3 år gammel gutt utenfor et bibliotek i San Francisco. Moren ringte med ett politiet, som gikk ut med en etterlysning. Omtrent en time etter at gutten var meldt savnet, satte bussjåføren Tim Watson seg på bussen sin.

Ved et stopp la han merke til en mann som dro på en liten gutt inn på bussen. Tim tenkte at gutten liknet på beskrivelsen han hadde sett av den savnete gutten rett før han satte seg på busen, og han fikk en dårlig magefølelse.

Tim er selv far til to små gutter, og skjønte at noe ikke var som det skulle, da han så at gutten hadde tårer i øynene. Han lurte på hvordan han skulle løse situasjonen og kom på en listig plan.

Ved en holdeplass reiste han seg fra sjåførsetet og gikk bakover i bussen. Han sa til passasjerene at han lette etter en grønn sekk – men det han var ute etter, var å se på skoene til den lille gutten. Han husket nemlig at politiet sa han hadde røde sko av merket Crocs.

Og Tim hadde rett – gutten hadde røde Crocs. Tim gikk tilbake til sjåførsetet sitt og ringte politiet. De stod klare og ventet ved neste holdeplass og fikk tak i både gutten og gjerningsmannen. Kort tid etter var gutten gjenforent med familien sin.

Tim ble hyllet for sin innsats, men er selv ikke spesielt høy i hatten. Han sier at han bare gjorde «hva alle foreldre ville gjort i hans situasjon».

Se et nyhetsinnslag her – og DEL gjerne med dine venner om du syntes Tim fortjener litt oppmerksomhet!