Livet til James Wathern nærmet seg sakte men sikkert slutten. Han var uhelbredelig syk, og lå på sykehuset og ventet på at døden skulle innhente ham.

Men han hadde ett siste ønske. Han ville så gjerne se igjen sin chihuahua Bubba. De ansatte ved sykehuset ville gjerne oppfylle ønsket til James, og satte i gang prosessen med å få tak i hunden. Bubba hadde blitt adoptert bort da James ble syk, så de måtte spore ham opp, og ta han med seg.

Møtet mellom de to, ble tårevått. Det var ikke et tørt øye i hele rommet. Og det var ikke bare James og de ansatte som var rørt – hunden Bubba hadde også savnet sin tidligere eier så mye at han hadde hatt problemer med matlysten i sitt nye hjem.

Ettersom besøket gjorde underverker for humøret til James, fortsatte de ansatte ved sykehuset å sørge for at James fikk regelmessig besøk av ham. Dette førte til at formen og humøret hans ble mye bedre.

Dessverre klarte ikke kroppen til James mer, og han sovnet til slutt inn. Men, som følge av observasjonene legene gjorde da James fikk besøk av hunden sin, har de nå åpnet for at alle pasienter kan treffe sine kjæledyr. Båndet mellom mennesker og dyr er sterkere enn man tror!

Se videoen her – og DEL den gjerne med dine venner på Facebook.