Lucy og Maria Aylmer er 18 år gamle – men få tror på dem når de sier de er hel-søsken, og når de sier de er tvillinger er det enda færre som tror på dem. Til tross for at de har samme foreldre, ble de nemlig født med forskjellig hudfarge.

– Vi gikk i samme klasse, men ingen hadde noe problem med å skille hvem som er hvem, sier Lucy Aylmer lattermildt til The Daily Mail.

Det vanligste spørsmålet de får av andre når de sier de er tvillinger er; «Hvordan er det mulig?». Og rent vitenskapelig er det enklere å forklare enn man skulle tro.

Oddsen for at et par der foreldrene har forskjellig hudfarge skal få tvillinger med ulik hudfarge er én til én million. Moren Donna er halvt britisk og halvt sør-amerikansk. Faren er britisk. Tvillingene Lucy og Maria er ikke en-eggede, så to ulike egg har blitt befruktet av to ulike sædceller. Genetisk sett har moren Donna både lys og mørke trekk, som resulterte i at en av tvillingene fikk lys hud, og en fikk mørkere hud. Maria er mest like moren Donna, mens Lucy er mest lik faren Vince.

Interessene deres er også forskjellig – Lucy studerer kunst og design, mens Maria studere jus.

– Maria er mer utadvendt, og jeg er mer sjenert. Men Maria elsker å fortelle vennene sine at hun har en hvit tvilling – og jeg er veldig stolt over å ha en mørk tvilling, sier Lucy Til Daily Mail.

Se videoen her – og DEL gjerne med dine venner!