17 år gamle Zack Clements hadde ingen helseproblemer. Men en dag ble han alvolig syk og falt sammen på trening. Han ble kjørt rett til akutten.

Zaack sitt hjerte hadde stoppet. I 20 minutter prøvde de å gjenopplive ham.

«Da de åpnet døren til ambulansen, var han blå i ansiktet, og de satt over ham for å gjøre hjertekompresjoner», sier Zacks mor, Teresa.

YouTube
YouTube

Men de fikk ikke liv i Zack. Han var klinisk død i 20 minutter, før det skjedde et mirakel som ikke kan forklares hverken medisinsk eller vitenskapelig; hjertet begynte plutselig å slå igjen.

YouTube
YouTube

Zacks puls kom opp til et normalt nivå, og han var i live igjen. Tre dager senere våknet han på Barnens Medical Center i Forth Worth, Texas.

Men historien sstopper ikke der. Foreldrene fikk seg enda et sjokk da sønnen fortalte hva han hadde opplevd i løpet av de 20 minuttene han var død;

«Jeg møtte en mann med langt hår og skjegg. Jeg forstod umiddelbart at det var Jesus. Han la sin hånd på skulderen min, og sa at alt kom til å bli bra igjen», sier tenårigen til CBS.

Her er en film hvor Zack forteller sin historie. Er det mer mellom himmel og jord enn vi kan se med det blotte øye? DEL gjerne historien med dine venner!