Per Einar Holmvik skulle bare innom McDonalds og kjøpe seg en kaffe, mens barna spilte en turnering. Da han stod i køen, la han merke til en eldre mann som var på restauranten sammen med barnebarna sine. Han kjøpte først mat til alle barnebarna, og deretter en hamburger til seg selv.

Men da han skulle betale for den siste hamburgeren, som var ment til han selv, gikk ikke betalingen gjennom på grunn av manglende dekning på kortet. Da gikk 19 år gamle Ivan, som stod bak bestefaren i køen, frem og betalte for hamburgeren.

Per Einar som fikk med seg hele hendelsen, synes det var så fint gjort at han knipset et bilde, og la ut på Facebook. Han ville gi noe tilbake til ungdommen, men hadde ikke fått med seg hele navnet. Bare tre kvarter etter bildet var lagt ut, fikk han tak i navnet, og kan nå belønne Ivan med en dags gratis leie av en snøscooter til vinteren.

Bilde: Skjermdump / Facebook
Bilde: Skjermdump / Facebook

Trønder-Avisa har fått tak i Ivan;

– Jeg syntes synd på ham, det var bare snakk om 20 kroner. Så da sa jeg at jeg betaler dette for deg jeg. Mannen sa tusen takk og ble veldig glad, sier han i et intervju.

Etter at Per Einar la ut bildet, har det blitt likt nærmere 5 000 ganger, og delt over 400 ganger.

Del gjerne videre hvis du likte Ivan sin hyggelige gest! 🙂