Denne katten, Scarlett, ble verdenskjent da hun gikk gjennom flammene for å redde sine 5 kattunger fra en brann i Broolyn, New York.

Hun er et bevis på en mors kjærlighet til sine barn. Da hun hadde reddet alle, gnikket hun nesen sin inntil alle sammen for å se om de levde – hun klarte nemlig selv ikke å åpne øynene på grunn av brannskadene. Deretter falt hun utmattet sammen.

Dette er kattemoren med sine fem unger, som hun har reddet ut av det brennende bygget.

1

Scarlett bodde med kattungene sine i en forlatt garasje, og en dag begynte det å brenne. Brannmenn slukket brannen, men plutselig så de katten løpe inn og ut av flammene.

2

På grunn av brannskadene klarte hun ikke åpne øynene, pelsen var delvis forbrent, og potene var skadd. Til tross for sine smerter, sjekket hun først alle barna sine ved å lukte på dem og gni dem inntil seg. Når hun var forsikret om at alle var i live, svimte hun av.

3

Brannmennene tok med kattene til veterinæren. Dessverre døde én av de fem ungene. De fire andre ungene, og Scarlett selv, var i god form, og Scarlett sine skader leget seg selv. Hun hadde noen kosmetiske skader, men hun beholdt synet. Scarlett og alle kattungene fikk seg nye hjem. I 2008 sovnet Scarlett inn, etter et langt liv.

4

Del gjerne denne rørende historien med dine venner! Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen.