Et par fra Trondheim meldte bilen stjålet da den hadde forsvunnet fra den vanlige parkeringsplassen. Bilen var ikke stjålet, den var glemt igjen i barnehagen.

Av: NTB

– Bilen var plutselig borte fra den vanlige parkeringsplassen utenfor bopel da de skulle bruke bilen senere på dagen. Politiet ble alarmert da paret hadde sporing på bilen, og så at bilen befant seg et helt annet sted enn utenfor deres bolig, skriver Trøndelag politidistrikt.

Den fortvilende situasjonen sendte mannen i forholdet ut til fots på jakt etter bilen. Paret hadde fortalt til politiet at de hadde kontroll på alle nøklene til bilen, så hvordan noen skulle ha startet den var uvisst.

Mannen kom samtidig som politiet til stedet hvor bilen var sporet, men det skulle vise seg å bli en pinlig seanse for hans del. Bilen sto nemlig parkert utenfor barnehagen, hvor han hadde levert barnet tidligere på dagen.

– Den mannlige part i forholdet kom da på at han hadde glemt at han hadde gått hjem etter levering i barnehagen, og trodde bilen var stjålet da han ikke fant den utenfor boligen da den skulle brukes litt senere, skriver operasjonsleder Rune Mogstad.

Han opplyser videre at politiet anser saken som oppklart.

(©NTB)