Annonse:

Én uke etter at hun kunngjorde at hun var ferdig med cellegiftbehandlingen, har Storbritannias prinsesse Kate tatt et første skritt mot å returnere til jobben.

Av: NTB-AFP

Prinsessen holdt tirsdag et møte på Windsor slott, vest for London, med ansatte fra Royal Foundation Centre for Early Childhood, en organisasjon hun selv har vært med å etablere.

Møtet ble oppført i Court Circular, den offisielle oversikten over offisielle oppdrag utført av medlemmer av den britiske kongefamilien, og ble publisert av avisen The Times onsdag.

Arbeidet med barns utvikling er beskrevet som en hjertesak for trebarnsmor Kate.

Prinsessen har kun vært å se i offentligheten ved noen få anledninger siden starten av året, da det ble kunngjort at hun skulle opereres i magen. Senere kom sjokkavsløringen om at Kate fikk forebyggende cellegiftbehandling for kreft. Hvilken krefttype prinsessen hadde, er ikke offentlig kjent.

I en video sammen med prins William og parets tre barn, sa prinsesse Kate forrige uke at hun var ferdig med behandlingen og at hun «ser fram til å være tilbake på jobb og ta på seg flere offentlige oppdrag når jeg kan».

Kate kunngjorde at hun var ferdig med cellegiftbehandlingen i en familievideo sammen med ektemannen prins William og deres tre barn. Foto: Will Warr / Kensington Palace / AP / NTB

(©NTB)