Produkt tibakekalles av IKEA etter strenge risikovurderinger og tester.

IKEA har kunngjort en tilbakekalling av to modeller av VARMFRONT strømbanker etter å ha oppdaget en produksjonsfeil som kan utgjøre brannfare. Kunder som har kjøpt VARMFRONT strømbank 10 400 mAh (modellnummer E2038) med datomerkingene 2313, 2316, 2318, eller 2319, eller VARMFRONT strømbank 5200 mAh (modellnummer E2037Y) med datomerkingene 2318, 2319 eller 2322, oppfordres til å umiddelbart stoppe bruk av produktene.

Fant feil etter tester

IKEA understreker at alle deres produkter gjennomgår strenge risikovurderinger og tester for å møte hverdagens krav og gjeldende internasjonale standarder.

– Til tross for våre grundige tester, har vi dessverre funnet en feil som krever at vi tilbakekaller de nevnte produkter, sier IKEA i en pressemelding.

Du trenger ikke kvittering

Kunder som er i besittelse av de berørte produktene kan returnere dem til ethvert IKEA-varehus for å få et nytt erstatningsprodukt eller full refusjon. Det er ikke nødvendig med kjøpsbevis for å gjennomføre retur.

Foto: IKEA

For ytterligere informasjon om tilbakekallingen kan kunder besøke IKEA sin hjemmeside eller kontakte kundeservice direkte.

IKEA beklager ulempene denne tilbakekallingen medfører ovenfor sine kunder.