I en travel hverdag kan det være vanskelig å legge merke til alt som foregår rundt deg. Vi er så opptatt av egne planer, ting vi må rekke og mål vi vil nå, at det er lett å glemme andre.

En kvinne fra Missouri i USA tok seg nylig tid til å hjelpe en mann i nød, og historien hennes er en inspirasjon for oss alle.

En ettermiddag var Katy Hurst ute og tok hånd om noen ærender, da hun bestemte seg for å ta en matbit på Burger King. Hun ventet i bilen på maten sin da hun plutselig la merke til noe.

Facebook

Hun så en mann sitte alene i restauranten. Hun kjente han igjen. Han var hjemløs, og hun hadde sett ham før.

«Jeg så at han gråt. Han knakk sammen og jeg visste ikke hvem han var. Jeg hadde sett han i nabolaget, han pleide å ha en sykkel med en kurv», sier Hurst.

Hurst tok et bilde av ham, og gjorde ferdig sine ærend. Hun klarte ikke slutte å tenke på mannen, og dro tilbake til Burger King for å finne ham.

Mannen satt der enda, og hun slo seg ned for å prate. Hun fikk høre historien hans, og bestemte seg for å hjelpe ham. Navnet hans var David. Hurst tok med seg David hjem, og gav ham en varm seng og et trygt sted å være.

Facebook

Det viste seg at David hadde flere brukne bein i kroppen. Hurst tok han med til sykehuset, hvor medisinsk personell klarte å behandle skadene hans.

Kvinnen postet bildet av ham på sosiale medier for å starte en innsamlingsaksjon for å dekke sykehusregningen. Det gikk bedre enn forventet, og nå er mannens liv snudd opp ned.

Se et nyhetsinnslag om hendelsen her, og DEL gjerne med dine venner på Facebook!