Dessverre virker det som det blir flere og flere mennesker som blir hjemløse.

Alle har sin egen måte å respondere på når de blir spurt om småpenger. Noen gir alltid en liten slant, mens andre ser en annen vei. Johnny Servantez hadde vent seg til å alltid gå forbi – men så møtte han en tigger som var i svært dårlig form.

Johnny Rhoades satt utenfor et loppemarked i Indianapolis i USA, og trengte hjelp. Da Servantez så ham, skjønte han at det stod svært dårlig til med Rhoades.

Servantez la ut et bilde på Facebook av mannen, og ba om at andre som så han gav ham penger. Han skrev at Rhoades så utmagret ut.

Det tok ikke lang tid før bildet ble spredd i rekordfart, og at en TV-kanal plukket opp bildet. Og ikke lenge etterpå, hadde det blitt spredd til den personen de hadde minst ventet at skulle se det: Rhoades bror, Danny.

Danny oppsøkte TV-kanalen, og sa at han og broren hadde mistet kontakten etter at moren deres døde. De to hadde ikke sett hverandre på syv år, men Danny kjente igjen broren sin og visste han måtte hjelpe til.

Dessverre hadde Rhoades dratt videre fra stedet TV-kanalen hadde funnet ham. Heldigvis ble det opprettet en Facebookside hvor folk kunne dele sine observasjoner av Rhoades, slik at broren hans kunne nå ham.

Etter mye jobb, ble de to brødrene til slutt gjenforent.

På Facebooksiden ble de som hadde fulgt saken oppdatert:

«Han har fått to måltider, en etterlengtet varm dusj, rene klær, et eget rom med stor seng og TV og et kjøleskap. Han er trygg nå, og hviler ut.»

DEL gjerne denne utrolige historien med dine venner på Facebook!