Da Dajauh Zhane Henix og hennes lille datter ble fanget i flomvann til halsen i Harris County i Texas, visste hun hva hun måtte gjøre: sørge for at hennes barn ble reddet.

På mirakuløst vis kom hjelpen, men i stedet for å tenke på seg selv først, ofret Dajauh sin egen sikkerhet for å sikre sin lille datter, og fikk henne ut av vannet umiddelbart.

Dajauh og hennes baby ble oppdaget av politifolk, og da de kom, ga moren henne til en politibetjent og de kjørte raskt avgårde.

Facebook

Heldigvis, var en annen offiser var i stand til å redde den unge moren også, men Dajauh innså snart at hun var på vei til et annet sted enn den lille jenta.

I et forsøk på å finne henne, gikk Dajauh til sosiale medier for å be om hjelp.

A post shared by Eva Marcille (@evamarcille) on Aug 28, 2017 at 1:13pm PDT

Men mens moren febrilsk lette etter hennes lille jente var konstabelen som hadde reddet barnet samtidig på jakt etter babyens mor.

Konstabel Christopher E. Diaz skrev følgende på Facebook: “Vi prøver å finne moren til dette barnet. Moren ble sist sett iført en lilla skjorte på South Lake Houston Parkway.”

Han forklarte at “familiene var opptil halsen i dypt vann med raske strømmer.” Ifølge konstabelen satt “korporal Reed Clark barnet på en vannscooter og tok barnet med til en lastebil. Mor og barn ble atskilte.”

Utrolig nok var det ikke lenge før moren ble funnet. Hundrevis av mennesker jobbet sammen og fant Dajauh på sosiale medier og tusenvis mer delte historien for å øke bevisstheten rundt hendelsen.

Politiet sørget for at mor og baby ble raskt gjenforent.

Constable Chris skrev: “Denne moren gjorde hva enhver god forelder ville gjøre. Hun innså hvor rask og dyp vannstrømmen var og satt babyens liv foran sitt eget og ba oss å ta barnet til sikkerhet. Babyen var i gode hender, og vi gjorde at hun ble gjenforent med sin mor.”

Denne historien kunne ha endt veldig annerledes, men heldigvis gjorde denne moren alt hun kunne gjøre for å redde hennes baby.

DEL den utrolige historien om redningsmannskapenes innsats og stå-på-vilje på Facebook!