Når man leverer barn på førskolen går man selvfølgelig ut fra at den lille er i trygge hender. Følelsene som kommer med at din sønn eller datter kommer hjem fra barnehagen med store, stikkende, røde sår på ryggen er noe ingen forelder skal måtte oppleve.

Jannica Sjödin gjorde forferdelige oppdagelsen – selv om de ansatte ved Malmö førskolen fikk det til å høres ut som om ingenting hadde skjedd i løpet av hele dagen.

Tirsdag hentet hun sin 1,5 år gamle sønn på førskolen i Malmö og alt virket først å være i skjønneste orden. Personalet møtte henne og var hyggelig og hadde ikke noe utenom det vanlige å si.

Det Jannica ikke visste da var at en virkelig skrekkopplevelse som ventet når hun kom hjem med sin sønn. I et Facebook-innlegg som har vært delt tusenvis av ganger snakker hun om den skremmende episoden.

«Dro på førskolen som vanlig, og førskolelæreren og jeg hilste. Jeg plukket opp vår sønn mens jeg var på farten. Ikke noe uvanlig så langt. En vanlig dag. Etter at vår sønn hadde spist så var det tid for litt bading. Jeg visste ikke at det skulle bli det verste badet i hele mitt liv,» skriver hun.

Foto: Facebook

Jannica kikket nøye på sønnens rygg, og det hun fikk se satt skrekken i henne.

«For det første fikk jeg ikke av genseren uten vider. Når jeg trakk forsiktig, begynte ble jeg reddere og reddere for hva jeg skulle finne,» skriver hun og fortsetter:

«Etterhvert så jeg minst 15 bitemerker og halvparten av alle bitemerkene var sår. Det er barn som har bitt vår sønn og han har blitt bitt så hardt at huden røk og det ble sår av det.»

Foto: Facebook

Gutten hadde hatt problemer på førskolen før. Bare uker tidligere hadde han falt og skadd seg når førskolelæreren skulle sette ham ned på gulvet.

«Han hadde ikke balanse før hun slapp ham. Så han falt og måtte operere ut to tenner. Et barn som ikke fikk lov til å spise eller kunne spise og gikk på smertestillende for å unngå smerte og søvnløse netter,» skriver Jannica på Facebook.

Foto: Pixabay

Jannica kan bare ikke forstå hvordan de ansatte ikke fortelle slike ting til foreldrene umiddelbart.

«Hvordan i helvete kan du glemme å fortelle oss, og hvordan i helvete kan våre barn få 15 bitemerker? Han må ha ligget på ryggen og hylgrått! Bare tanken gir meg tårer i øynene.»

Sist men ikke minst, vil familien appellere om hjelp og støtte i denne vanskelige situasjonen.

«All hjelp rundt hvordan vi skal gå frem er gull verdt for oss og vår sønn», avslutter hun innlegget sitt med.

Vær varsom med barn – og DEL denne saken på Facebook!