Malik Williams og hans kjæreste Heather tok med sine to små sønner på en tur til en nærliggende innsjø.

Mens moren fra Illinois matet to uker gamle Joziah i bilen, ble Malik og seks år gamle Jaden igjen og fisket på kaia. Riley Gomez, en 16 år gammel amatørfotograf, var også på sjøen, og tok dette bildet av de to.

– Jeg så denne faren og sønnen. Jeg syntes det var en veldig fint, sa Gomez. Hun hadde ingen anelse om at dette ville være det siste bildet viser Malik i live.

Noen få minutter senere hørte Heather et skrik; Jaden hadde falt i vannet. Malik kunne ikke svømme, men han stupte instinktivt i sjøen for å redde sin sønn. En tilskuer kom til unnsetning og var i stand til å trekke den seks år gamle ut av vannet. Men da han vendte sin oppmerksomhet mot faren, hadde strømmen allerede ført Malik langt vekk. Det var nå for sent for den unge mannen.

GoFundMe

– Han nølte ikke engang. Han ville gjøre alt for Jaden, sa Heather, mens hun prøvde å holde tårene tilbake.

En trøst i denne sørgetiden er det siste bildet som viser Malik med sønnen han elsket så høyt at han gav sitt liv for ham.

GoFundMe

– Det er virkelig tragisk, sier Gomez.

– Men jeg er glad jeg kan gi en siste ting for å huske ham med en av hans favoritt ting å gjøre, som var å fiske. Å ha det siste øyeblikket, å ha fanget det – jeg er bare glad jeg i det minste kunne gi dem den gaven.

Hvil i fred Malik.