Danielle Xingyi er fra Singapore og hennes far lever i Kina. En dag faren til Danielle var ute for å kjøpe middag, oppdaget han noe grusomt.

Han så en gruppe mennesker, og da han kom nærmere, oppdaget han at de solgte levende hunder – pakket i poser!

På et skilt stod det at hundene kostet ca 700 kroner, og de ble slaktet på stedet. Det var derfor han bestemte seg for å kjøpe en hund – og redde hundens liv.

– Hjemmet hans og nabolaget er ikke så hundevennlig, så han kunne ikke kjøpe mer enn den ene, sier Danielle til The Dodo.

Da faren kom hjem, tok han bilde av hunden for å vise hvor forferdelig det hadde blitt behandlet av de forferdelige gateselgerne.

Twitter

Hunden ble trykket ned i en liten pose som all annen mat som finnes på markedet, og det ble ikke en gang ansett som levende skapning.

Twitter

Men nå er han både lykkelig og i trygge hender. Danielle sier hennes far har gitt henne ny venn og han heter fra nå av heter Doggo.

Twitter

Danielles far bor i en leilighet der eieren ikke tillater kjæledyr, så hunden Doggo måtte bo på farens kontor til de fant bedre løsninger.

Hunden, derimot, ser ut til å nyte livet i frihet – se hvor glad han er!

– Fars kolleger klager litt over Doggo, men han prøver alltid å gjøre sitt beste for å skape et godt miljø for trivsel, sier Danielle.

Twitter

Hans spontane barmhjertighet har virkelig gjort en forskjell, og han fikk reddet ett liv. Dessverre er det mange som ikke blir reddet.

DEL saken på Facebook hvis du synes det er uakseptabelt at hunder blir solgt som mat!