På en første date, er ofte nervene i høyspenn. Man vil gjøre et godt førsteinntrykk, og man vil for all del unngå at praten går i stå.

Det er mye å passe på, men for Eve Betts er det enda en ting som gjør ting vanskelig; hun har ikke hår, og må bruke parykk. Skal hun fortelle det ved første møte? Hvis ikke, vil folk føle seg lurt? Dette er spørsmål Eve selv har slitt med i lengre tid.

Eve meldte seg på det britiske TV-programmet «First Dates», som setter single i kontakt med hverandre, og filmer dere på deres første date.

A woman who has alopecia appeared on First Dates tonight – and revealed her condition to her date by taking off her wig…

Posted by Rammanohar Singh on 9. mai 2017

 

Helt siden hun var liten, har Eve hatt alopecia – som gjør at hårene hennes faller ut. Hun har hverken øyenbryn eller hår på hodet, og som liten ble hun mye mobbet. Barn kan være brutale, og jeg ser for meg at Eve ikke kan ha hatt det enkelt. Faren måtte hjelpe henne med å tegne på øyenbryn som liten, og Eve sier at familien måtte spare for å få råd til gode parykker.

Gjennom TV-programmet ble hun matchet med en mann ved navn Jordan, og han hadde nok ikke sett for seg at stevnemøtet skulle gå som det gjorde. Eve hadde nemlig bestemt seg for å være ærlig fra første stund, for å se reaksjonen til Jordan.

Hun sa rett ut; Jeg har ikke noe hår. Jeg har på meg en parykk.

Jordan visste ikke helt hva han skulle si, men smilte, og sa «Ok», før Eve tok den av seg.

Men det tok ikke lang tid før både Jordan selv og servitøren er enige; de sier at hun kler å være uten hår, og så sa Jordan noe Eve aldri hadde forventet å høre; «Ikke ta den på deg igjen.»

Eve ble rørt, og måtte på toalettet for å tørke noen tårer mens hun tenkte på hvordan hun hadde blitt mobbet som ungdom. Det gikk kanskje opp for henne at hun var akkurat fin nok som hun var? Videoen har blitt sett mer enn 18 millioner ganger etter den ble lastet opp, og det er mange i kommentarfeltet som sier de må tørke noen tårer selv.

Se hele møtet her, og DEL gjerne historien med dine venner!

First Dates: Being Yourself

This girl's story is proof you should always be open on a first date…

Posted by Channel 4 on 10. mai 2017