Kevin Kimmel er lastebilsjåfør, og denne dagen startet som normalt. Han var ute på jobb, og stoppet for å ta seg en kaffekopp i New Kent i Virginia i USA. På bensinstasjonen stod det parkert en bil, og da Kevin kikket inn, skjønte han at noe ikke var som det skulle.

Han hadde sett en mann banke på og gå inn i bilen, og kort tid etterpå hadde bilen begynt å gynge frem og tilbake.

– En eldre bil med mørke gardiner – jeg fikk bare en dårlig følelse, sier Kevin til WTVR.

YouTube

Han så en kvinne kikke ut av vinduet, og ansiktsuttrykket hennes forsterket Kevins mistanke om at ting ikke var som det skulle. Kevin bestemte seg for å ta en telefon til politiet – noe som skulle vise seg å være et lurt valg.

YouTube

Etter få minutter kom politibilene, og Kevin sin magefølelse stemte; kvinnen hadde blitt kidnappet, og tvunget til å prostituere seg i bilen. Politiet fikk tatt de skyldige, som ble arrestert for menneskehandel.

YouTube

Takket være Kevin kom kvinnen seg i sikkerhet, og ut av den grufulle tilværelsen.

Kevin har nå begynt å lære opp andre lastebilsjåfører om hvordan man kan oppdage menneskehandel gjennom organisasjonen «Truckers Against Trafficking».

«Jo mer informasjon jeg fikk, jo mer hadde jeg lyst til å bidra for å bli en del av løsningen på problemet», sier Kimmel. «Den personen jeg så er i live i dag, og to personer med onde hensikter er der de fortjener å være. Gjør det rette – hvis du ser noe rart, si i fra.»

Se et nyhetsinnslag her – og DEL gjerne med dine venner for å hylle lastebilsjåføren!