Dette amerikanske paret – Andy og Sarah Justice – har delt litt av en historie på Facebook. Paret har lenge ønsket seg barn, men Sarah ble aldri gravid.

Facebook

Etter å ha prøvd i tre og et halvt år, bestemte paret seg for å gå til en spesialist – men behandlingen ble for dyr. De bestemte seg derfor for å adoptere, og ble satt i kontakt med en mor som ville adoptere bort sitt kommende barn.

Facebook

Sarah ble med moren de skulle adoptere fra på første ultralyd – og da fikk de sin første overraskelse: hun ventet trillinger. Sarah ble overrasket, men glad – dette skulle hun og Andy få til!

Facebook

Trillingene Joel, Hannah og Elizabeth ble født to måneder for tidlig, og veide lite – men etter å ha blitt tett fulgt opp på sykehuset, kunne paret til slutt ta dem med seg hjem.

Facebook

Men historien stopper ikke der. Etter at paret hadde slått seg til ro hjemme, fikk de en overraskende nyhet.

Facebook

Sarah begynte å føle seg dårlig og bestilte en legetime. Da fikk hun nyhetene hun aldri hadde trodd hun skulle få: hun var gravid – med tvillinger!

Facebook

«Vi var veldig glade. Om vi fikk litt panikk? Selvfølgelig. Men vi var veldig glade», sier hun. «Vi følte at dette var en gave.»

Facebook

På under ett år, gikk paret fra å være to, til å bli en stor familie på syv stykker!

Facebook

Det er mye jobb med fem smårollinger, og paret sier at i løpet av en vanlig uke går det med 300 bleier!

Facebook

Selv om Andy og Sarah nå har hendene fulle, er de glade i sin nye tilværelse.

Lykke til videre! Del gjerne saken med dine venner!