Det gikk mot voldtektsførsøk på stranda – men så kom en uventet heltinne fra intet.


25-åring gamle Georgia Bradley fra Cornwall i England var på ferie i Hellas, da hun opplevde alle kvinners mareritt. Hun gikk en tur på stranden hadde hun en uhyggelig følelse av at noe var galt.

– Jeg gikk en tur på stranda, da to menn begynte å forfølge og trakassere meg. De ville at jeg skulle bli med dem og ta en drink, men det var jeg ikke med på, sa Georgia til DailyMail.

Dette gjorde mennene aggressive, og da en av mennene grep henne i armen skjedde det utroligste.

Foto: FB/Georgia B.


Mannen hadde tatt tak i Georgia og prøvde å dra henne med seg fra stranda.

– Jeg visste ikke hva som kom til å skje når de dro i armen min. Jeg var alene og redd. Det var en svært vanskelig situasjon, sier Georgia.

Plutselig kom en pelskledd helt på fire ben frem. Det var gatehunden Pepper.

– Hunden hoppet ut fra ingensteds og bjeffet sinna på mennene. Hendelsen fikk mennene til å tenke seg om en gang til. Hunden hadde skjønt at noe var galt.

Foto: Twitter

Mennene ble skremt av alt oppstyret, siden de visste at hundens høylytte protest gjorde at de kunne bli tatt på fersken. Etter hendelsen fulgte hunden Pepper Georgia helt frem til leiligheten. Den var litt sjenert, men ville gjerne ha selskap.

– Jeg møtte hunden dagen etterpå og vi gikk rundt i hele byen på utkikk etter eieren, men kunne ikke finne noen som kjente den igjen.

Det var da hun skjønte at Pepper var løshund og tok hun med til det lokale dyreherberget. Georgia bestemte seg da for å redde Pepper slik hun hadde reddet henne på stranden. Hun adopterte hunden, og historien havnet raskt i avisen hjemme før den spredde seg verden over.Foto: Twitter

Å få med seg Pepper hjem igjen var ingen billig affære -hun måtte ha alle slags vaksiner, pass og mikrochip – men Georgia var sikker på at de to var som ment for hverandre.

Idag bor Pepper sammen med Georgia, men historien skulle vise seg å få en enda lykkeligere slutt. Seks uker etter at de kom hjem, fødte Pepper nemlig seks små valper!

DEL saken hvis du er imot seksuell trakassering og for Peppers heroriske innsats!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->