I 2004 forsvant den 4 år gamle jenta i tsunamien – etter mer enn 10 år i sorg får de sitt livs overraskelse!


Den beryktede tsunamien oversvømte Indonesia og Thailand, satte hele planeten i sjokk og vantro og tok mer enn 230 000 menneskeliv, deriblant 84 norske statsborgere.

Dette er nå godt over 12 år siden den ødeleggende, massive naturkatastrofen på 26. desember 2004. Blant de mange ofrene var den lille jenta Raudhatul Jannah.

Som så mange andre ble hun skylt bort av den enorme tsunamien denne dagen, og forsvant for familien sin – bare 4 år gammel. Foreldrene var overbevist om at de var borte for godt.

Flombølgen traff kysten helt uten forvarsel og forårsaket store skader. Under ser vi en animasjon av de enorme flodbølgene som ble utløst av jordskjelvene.


Foto: Wikipedia

Etter at flombølgen hadde lagt seg, så både Thailand og Indonesia ut som slagmarker.

Mer enn en måned lette familien febrilsk etter sitt elskede barn. Annonser ble lagt ut og ruiner finkjemmet, men dette ga ingen resultater og Raudhatul forble borte vekk.

Her er moren til Raudhatul som prøver å finne igjen datteren sin.

Foto: dagensbesteMen i 2014, 10 år etterpå, kom broren til Raudhatul over en jente som han syntes var usedvanlig lik søsteren sin.

Han kunne ikke tro det, men han ble inspirert til å finne ut av det. Kunne det være henne? Det viste seg at den lille jenta hadde vært foreldreløs og bodde hos en gammel dame. Hun husket svært lite fra den skjebnesvangre dagen.

Familien kom i kontakt med den gamle damen og søsteren hennes fikk et møte. Når foreldrene så den lille jenta, var det ikke noe tvil. Det var datteren deres! Etter endeløs sorg, kunne de endelig klemme datteren sin igjen. Mirakelet hadde ingen forventet – og ingen tårer kunne holdes tilbake.

Raudhatul bor nå med familien igjen. Etter at alt håp så ut til å være ute, ble hun igjen gjenforent med familien sin.

DEL gjerne dette mirakelet av en historie med dine venner på Facebook!

HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->