Trene billig


Stadig flere nordmenn kaster seg på treningsbølgen. Nordmenn ønsker å være sunne, friske og raske. Er det en ting som ikke mange tenker på er at trening i mange tilfeller er en ting som de med god råd gjør. Det er sjeldent du ser en uføretrygda person på treningssenter eller at du møter på en fattig mann på løpende tur i skogen? Det er faktisk forskning fra USA som viser det at trening er et fenomen som er større blant de med bedre økonomi enn de som har dårlig økonomi.

Nå kan det vær en ganske enkel forklaring på dette. Hvis man har god råd så har man kanskje tiden og overskuddet til å trene. Dersom man har dårlig råd så går kanskje mesteparten av tiden bort i nettopp det å jobbe, man har kanskje ikke det samme overskuddet. En annen faktor kan være kostnaden veldig mange tror trening bringer. Man skal ha treningssko, shorts og kanskje en kul topp. Trening trenger ikke å koste masse penger, derfor har vi laget en liten liste over hvordan du kan trene billig.

Treningsutstyr

Ikke tenk så mye på utstyret du ska bruke. De aller fleste av oss har et par gode sko som kan være fine å løpe i. Som treningstøy så kan du bruke en shorts og en t-skjorte. Hvis det er noe du ikke har så anbefaler vi at man oppsøker en gjenbruksbutikk. Det er virkelig utrolig hva du finner i disse butikkene av alt du måtte trenge.

Det er viktig å ikke være dehydrert under trening derfor bør man alltid ha en drikkeflaske. Veldig mange bruker flere hundre kroner på nettopp dette men her har vi en liten hack til deg. Ta en vanlig brusflaske, skyll den godt. Ta av korken og finn frem en vinopptrekker. Bruk boret på opptrekkeren til å lage et lite hull i korken. Fyll flasken med vann og sett på korken. Da har du en drikkeflaske med perfekt størrelse og ikke minst så porsjonerer den vannet ut i riktig mengde. Om du syntes at det ser rart ut med en flaske så å mal den i svart, da ser den plutselig veldig kul ut.


Ernæring

Dette er en viktig del av helsen og ikke minst treningen. Veldig mange som trener bruker veldig mye penger på nettopp dette. Det er derfor det selges så mye proteinbarer og ikke minst proteinpulver. En godt skjult hemmelighet er at man kan kjøpe alt dette mye billigere på nett.

Hvis du f.eks skal ha billig proteinpulver så kan du ganske enkelt klikke deg inn på den lenken. Den siden der er så godt bevart at de fleste betaler i overkant mye for sitt proteinpulver.

Proteinbarer er noe annet du kan spare utrolig mye penger på. Hvis du kjøper en bar på butikken så betaler man opp mot 40,- kroner per stykk. Det er så unødvendig. Alt du trenger å gjøre er gjøre noen søk på Google og du har plutselig funnet barer til halve prisen.

Konklusjon

Det er ikke lett å trene billig men man kan absolutt få det til dersom man klarer å sette av tid til dette. Vi har forståelse for at det kan være vanskelig å sette av tid til trening men det er faktisk noe alle kan gjøre. Det handler om å prioritere.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->