Trafikken stopper opp i øsregnet – det trikkeføreren gjør da, hylles nå over hele landet.


Ruter, NSB, Norwegian og andre transportselskap får ofte mye kritikk både i sosiale medier, og nettaviser. Ofte hører man bare om de dårlige opplevelsene – derfor er det så fint å få noen gladhistorier som denne!

I går delte Pål Magnus Tømmervold en opplevelse fra sin trikketur gjennom Oslos gater. Det hølregnet, og på grunn av tekniske problemer stanset trikken. Det trikkesjåføren gjorde da, blir nå spredd i rekordfart.

Her er innlegget til Pål;

«Jeg har lagt merke til flere av innleggene på denne siden ofte omhandler kritikk mot Ruter og Sporveiens sjåfører.


Om alle disse er konstruktive er ikke opp til meg å vurdere, men jeg vil i hvert fall gi sjåføren om bord på 11-trikken fra Majorstuen, rundt kl.16.30 mandag, de beste skussmål. Trikken hadde tilsynelatende stanset på grunn av tekniske problemer ved Homansbyen. Derimot led ikke den hissige rushtrafikken noen nød, til tross for at halve Hegdehaugsveien var sperret.

For der sto trikkesjåføren med stoisk ro i høljregn og dirigerte trafikken fra fire forskjellige retninger. At en og annen utålmodig bilist tutet, brydde ikke hedersmannen seg noe om. Han sto der med rak rygg og arbeidsmoral oppetter ørene, og løste situasjonen på forbilledlig vis!

Med all respekt: Jeg tviler på at alle disse egenskapene, også de menneskelige, står i noen lærebok. Selv politiet sjekket om de kunne bistå, men lovens lange arm følte seg raskt overflødig og kjørte bare videre. Jeg ga «orkestersjefen» en tommel opp idet jeg måtte dra videre etter et kvarters tid, som han takket for på ydmykt vis. Jeg blir ikke forundret om han står der ennå, to timer senere. ?

Forhåpentligvis kan denne historien inspirere andre sjåfører, som har all grunn til å være stolt av kollegaen sin!! Keep up the good work ?»

I skrivende stund har innlegget nesten 5 000 liker-klikk, og mange kommentarer. Til og med helten i historien, Waqas Arif, dukker opp i kommentarfeltet med følgende kommentar;

«Tror aldri jeg har fått så mange likes på et innlegg jeg er tagget i. Trikken for lyfe.»

Del gjerne videre for å hylle trikkesjåførens innsats!
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->