Tøffe, tatoverte bikere står i kø ved supermarkedet i 5 dager – grunnen rører meg til tårer


Når du tenker på Hells Angels, forestiller du deg sannsynligvis at motorsyklene brøler nedover veien, deres sjåfører dekket av skinn og tatoveringer. Men hvis det er noe de virkelig liker å gjøre, er det å trosse stereotyper. Mens de kanskje liker å farte langs motorveien, har de heller ikke noe imot å stoppe for å hjelpe noen i nød, spesielt hvis det er barn som ser etter støtte .

Og noen ganger tar det flere dager. Det var det som skjedde på black friday i 2014, da en gruppe Hells Angels stod i kø i fem dager for å kjøpe alle syklene på en lokal Walmart i Fresno, i California. Og vi snakker ikke om motorsykler: vi snakker barnesykler i alle størrelser og farger!

Black Friday er beryktet for sine lange køer, men vi tviler på at noen vil prøve å snike i disse guttas kø. Og ikke fordi de ser tøffe ut, men på grunn av grunnen for at de ventet. Motorsyklistene tok alle syklene med til Poverello House, en samfunnsorganisasjon som hjelper familier i hjemløshet og fattigdom.

Syklene vil bli gitt som gaver til barna, som ellers aldri ville fått det som for mange av oss er noe vi tar for gitt. Og det var heller ikke en en-gangs ting: dette var det 16. året på rad at de donerte leker. I 2014 kjøpte motorsyklistene, som inkluderte Hells Angels-medlemmer, samt folk fra andre organisasjoner, alt av Walmarts sykkelbeholdning og ga dem bort, og kanskje inspirerte en ny generasjon MC-ryttere.


Hvert år kommer bikerorganisasjoner som Hells Angels til Walmart i Fresno, CA, for å kjøpe alle barnesyklene. I dette bildet fra 2014 ses Hells Angels-medlem Merl Hefferman ventende i kassen.

Syklene, sammen med andre leker, blir donert til Poverello House, en organisasjon i Fresno som gir støtte til hjemløse barn og familier.

MC-klubben gjør dette hvert år, noe som gir litt glede til barn og familier som sliter.

Disse bildene fra sykkelstasjoner i både 2014 og 2011 viser hvor mange mennesker som kommer ut for å se denne hendelsen, og hvor mange barn som får leker de kan verdsette.

Facebook /PHI mange tilfeller er det imidlertid en utfordring i seg selv å få alle disse syklene.

I 2014 sa Hefferman at han og hans venner brukte fem dager på å vente på å få alle syklene sammen. Det må ha vært kjedelig, men Hefferman sa at han ikke hadde noe imot det.

«Når et barn løper opp og han hopper på denne sykkelen, og han rir rundt, er det et godt leketøy,» fortalte han ABC7.

«Ingenting matcher slik det får meg til å føle meg når jeg gir disse barna disse syklene.»

Facebook /PH
I 2014 kjøpte og donerte de 200 sykler. I de siste årene har Fresno County Hells Angels og Poverello House donert tusenvis av leker til barn i nød.

«Vi har sett hundrevis av syklister delta før,» sier Gabriela McNiel, leder av Poverello House.

«Flere motorsykkelgrupper donerer og samler leker hvert år. Det er mye broderlig kjærlighet der.»

Fresno County Hells Angels sier at leken og sykkelen er en del av deres innsats for å hjelpe de trengende medlemmene av samfunnet, spesielt i høytiden.MC-nissen er såklart med!

Del gjerne denne gladsaken på Facebook med dine venner!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->