Tips til hvordan du kan trene billig


Hvis du har sjekket priser på trening så har du kanskje gått rett i bakken. Prisene på trening har økt betraktelig de siste årene og det er ikke uvanlig å betale opp mot 1000,- kroner i måneden for trening. Dette er helt unødvendige penger som du heller kan bruke på noe gøy. Vi vet ikke hvorfor folk betaler så mye penger for dette men vi tenker å gjøre vårt for å opplyse om rimeligere alternativer.

Naturens trening

Mennesket har trent siden tidenes morgen, men dette var før benkpress, kettlebells og romaskiner. Før i tiden så brukt man naturen og i Norge så er vi så heldige at vi fortsatt har naturen tilgjengelig og den er gratis å bruke. Det er gratis men det å trene i naturen gjør at treningen føles ekstra god.

Nedenfor er noen ideer til hvordan du kan bruke naturen til trening:

Løping

Løping er gratis og forskning viser at løping faktisk er den mest effektive treningen man kan gjøre. Det er helt gratis og det eneste du trenger er 2 ben.


Treløft

Det høres kanskje ut som noe vi finner på i denne artikkelen men vikingene løftet trær hele tiden. I starten så begynte det nok med at de faktisk trengte å løfte trær for å bygge noe, men etterhvert så ble det en konkurranse. Det er utrolig god trening og kan være gøy å gjøre med en kamerat eller vennine.

Pull-ups i treet

Ingenting er som en skikkelig pull-up og hvis du finner et tre med en passende gren så er det faktisk mulig å få til. Det er veldig viktig at du sjekker at grenen ikke er råtten før du henger deg opp i den.

Tren billig hjemme

Hvis du ikke ønsker å hoppe fra tre til tre så kan du trene hjemme. Du trenger ikke mye utstyr men om du ønsker å trene variert så kan det være greit å ha noen ting som sikrer deg en god trening. Nedenfor gir vi deg oppskriften på det du trenger for å lage deg en mini-gym hjemme:

Treningsmatte

Ingen gulv er gode å trene på. Derfor burde du investere i en skikkelig treningsmatte som du kan kle gulvet i. De finnes i flere forskjellige størrelser og former.

Kettlebells

Kettlebells er en utrolig fin måte å trene styrke på. Før så kostet kettlebells veldig mye, men nå får du billige kettlebells for under 1000 kroner. Det finnes utrolig mange øvelser du kan gjøre med en kettlebell og den er mer fleksibel enn f.eks en vanlig manual.

Hoppetau

Veldig mange syntes det er litt «korny» å bruke hoppetau i treningen, men det er morsomt og veldig effektivt. Det finnes utrolig mange gode øvelser du kan gjøre som alle involverer et hoppetau. Hvis du ønsker inspirasjon her så er det bare å gjøre et søk på Youtube.


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->