Sykepleieren filmer det nydelige øyblikket da den lille nyfødte klamrer seg til morens ansiktet, og nekter å gi slipp


Det å føde en baby for første gang, er nok noe mange både gruer og gleder seg til. Det er mye som skal skje og noen er redde for alt som kan gå galt, men det er også et av de mest magiske øyeblikkene i en kvinnes liv.

Den harde jobben blir med en gang verdt det når den nyfødte babyen kommer til verden og blir lagt i armene dine. Mange blir også født med keisersnitt. Mødrene er da ofte så bedøvet at de ikke klarer å bevege armene og holde sine nyfødte. Babyene blir da ofte lagt på brystkassen eller nær ansiktet til moren.

Selv om noen sier at øyeblikket etter et keisersnitt ikke er like spesielt som de som føder på naturlig måte, viser denne videoen at det ikke kunne vært lenger fra sannheten.

Tidligere i år kom Agata Coelho til verden via keisersnitt.


Facebook

Moren Brenda var bedøvet, men datteren ble med en gang lagt på moren, slik at de skulle få den spesielle oppelvelsen med å ligge hud-mot-hud for første gang.

Facebook

Men alle i rommet ble overrasket over den utrolige rørende opplevelsen da Agata møtte moren sin for første gang.

Facebook

Så fort Agata ble lagt på moren, la hun armen rundt Brenda som om hun ville gi henne en kos.

De lå sammen slik en stund før Agata begynte å gråte. Da begynte moren med en gang å prate søtt til sin lille, nyfødte jente. Ordene roet henne raskt ned.

FacebookÅ se Agata bli beroliget av Brenda, en nybakt mor som nettopp har gått gjennom et keisersnitt, viser oss at tiden etter fødselen ikke er noe mindre spesiell enn ved en normal fødsel.

Brenda og datteren har aldri sett hverandre før, men har allerede knyttet sterke bånd til hverandre i løpet av de ni månedene Agata lå i magen hennes.

Se videoen her, og DEL den gjerne med dine venner på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->