Sykehuset avviste henne – da måtte 17-åringen føde midt på gata


Historien om en 17 år gammel jente fra India har spredd seg i rekordfart og sjokkert mennesker verden over.

En 17 år gamle jente ble funnet av tilfeldig forbipasserende med et lite barn i armene. Neglestrengen var fortsatt festet, og klærne til kvinnen var gjennomvåte av blod. Hun var utslitt, og det var bare såvidt hun klarte å bevege seg.

Og det er grunnen til det hele som nå ryster verden; sykehuset hun hadde oppsøkt, nektet å ta imot henne.

Hindustan Times via Sosialnytt


Heldigvis handlet lokale innbyggere raskt. De beskyttet kvinnen og hennes nyfødte barn fra trafikken, og kontaktet sykehuset. Men sykehuset ville fortsatt ikke hjelpe; de måtte ha tillatelse fra ledelsen på sykehuset og jentas foreldre.

Den unge kvinnen hadde ingen foreldre som kunne gi den tillatelsen – hun hadde nemlig blitt utstøtt av sin egen familie i det hun ble gravid – ettersom det at hun fikk barn utenfor ekteskapet ville skade familiens rykte.

I følge DailyMail nektet sykehuset å sende en ambulanse for å hente jenta. Heldigvis hjalp de forbipasserende jenta, og kjørte henne til et annet sykehus.

Hindustan Times via Sosialnytt

Jenta har bodd på gata de siste månedene etter at hun ble forlatt av kjæresten og utstøtt av familien – men nå blir heldigvis jenta tatt hånd om av en organisasjon som hjelper fattige kvinner.

Vi ønsker jenta og datteren hennes lykke til videre!

Kilde: Sosialnytt.com, DailyMail
HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->