Sønnen bar sin funksjonshemmede mor ned 24 etasjer under brannen i Grenfell Tower.


Grenfell Tower brant den 14. juni og vil 2017 bli husket som en tragisk dag når usannsynlige helter steg frem for å hjelpe de som ikke kunne redde seg selv, ifølge inspiremore.

Etterhvert som flammene begynte å dra seg mot deres leilighet, bar 22-åringen Farhad Neda sin syke mor på ryggen ned 24 etasjer. Hans mor, 55 år gamle Shakila Neda, har en muskellidelse som gjør henne svært svekket og redusert, og helt funksjonshemmet.

Farhad visste at det var opp til ham om hun skulle leve eller dø.

62 år gamle Fahim Muzhary, med en sønn som er venn av Farhad, fortalte The Sun at Farhad gjorde det nødvendige for å få henne ut raskt. Han tok armene hennes rundt halsen og bar henne på ryggen ned alle 24 etasjene i London Tower.


– Han spurtet hele veien med henne ned trappene. Jeg vet ikke hvordan han greide det. Han må ha hentet styrken fra et eller annet sted i kampens hete. Med all røyken og flammene, er det virkelig utrolig, sa han.

Farhads far, Saber, ble skilt fra Fahrad og hans mor da de spurtet gjennom trappe til sikkerhet. Han er fortsatt oppført blant de savnede. Hans familie og venner håper og ber om at han er i live og fortsette å holde håpet i live.

Farhad blir behandlet på Chelsea og Westminster sykehus og Shakila på Kings College Hospital. Både mor og sønn er på intensiven etter sin nær fatale flukt.

I kjølvannet av en slik tragedie som da Grenfell tårnet brant, trøster ikke ord når folks kjære fortsatt er savnet. Våre tanker og medfølelse går ut til alle som er rammet.

DEL denne saken på Facebook!


HUSK!
Lik Dagensnytt på Facebook:

Vis kommentarer ()
-->